Kedves Öregdiákjaink!

 

Minden évben kétszer tartunk öregdiák találkozót. A hagyományos, őszi találkozók a Díszteremben kerülnek sorra, mindig október első péntekén. Tavasszal évente változó időpontban, szabadtéri találkozót szervezünk az iskola udvarra, ahol színes programokkal várjuk az öregdiákokat. Találkozóinkra minden öregdiákot szeretettel várunk a tavaly végzettektől a több évtizede érettségizettekig.
Mindenkit szeretettel várunk!

Észrevételeit írásban az iskola címére, e-mailben a webmesternek küldje. Nagy mennyiségű információ esetén hangfelvételt is szívesen fogadunk.

Az iskola öregdiákjaival osztályonként egy-egy összekötő útján tartja a kapcsolatot. A kapcsolattartók elérhetőségei az iskolatitkárnál találhatók meg. Várjuk az 1981 után érettségizettek összekötőinek jelentkezését!

Az egyes oldalakon megtalálható tablóképek az iskola könyvtárából származnak, de ez a gyűjtemény elég hiányos. Ha szívesen látná itt is tablóját, vagy jobb minőségű képe van, küldjön róla fényképet!

A névsorok az érettségi anyakönyv adatait tartalmazzák, ezért előfordul, hogy a tablókép és a névsor eltérő neveket tartalmaz. Tudjuk, hogy voltak olyan időszakok, amikor jellemző volt, hogy az utolsó év végén nem engedték érettségi vizsgára a diákokat, és volt, aki betegség miatt maradt ki. Volt, aki csak a vizsga idejére volt az osztály tagja és sok végzettnek megváltozott később a neve (pl. magyarosította). Mindezekre azonban nem lehetünk tekintettel, mert nem tudjuk ellenőrizni a körülményeket.

Szeretnénk bővíteni a honlapot személyesebb bemutatókkal is, ezért ha egy osztály igényli, hogy életéről az iskola honlapján bemutató legyen, ezt igyekszünk teljesíteni.